Till salu:


Ny spännande andelshäst hos Stall Guldstjärna!

Här kommer ett erbjudande att bli hästägare i en intressant stammad och exteriört fint ettårigt sto vid namn Etoile du Paradis. Hon är född 16 maj 2017. Mamma är Star From Heaven och pappa är Panne de Moteur.

Etoile du Paradis är svartbrun i färgen med en vit stjärna i pannan och vita bakben upp till kotorna. Hon kommer att köras in under sommaren och kommer att anmälas till alla stora klassiska lopp.

Lite fakta om Etoile du Paradis föräldrar :
Mor:
Star From Heaven är dotter till fantastiska From Above och hennes mor är Theresia F som har Pine Chip som far. Star From Heaven tjänade nästan 450 000 kronor innan en olycka på banan stoppade hennes karriär.

Far:
Panne de Moteur är en riktigt väl stammad kille med Credit Winner som far och en mycket bra moder i Jalopy. Panne de Moteur tjänade 8,7 miljoner och hans främsta meriter är en 2:a plats i Elitloppet och seger i Jubileumspokalen.

Etoile du Paradis kommer att delas upp i 20 andelar och kommer att administreras av Easy KB. Du kan självklart teckna Dig för flera andelar om Du vill. Priset för en andel är 6000 kronor plus moms. Momsen återfås efter 3 månader. För de som går med INNAN 31 MARS så kommer det vara fri månadsavgift fram till den 1 augusti! Månadsavgiften kommer sedan att ligga på ca 600-700 kronor.


Låter det intressant?
Maila en intresseanmälan till oss på stall.guldstjarna@gmail.com så snart som möjligt om Du är intresserad så går vi vidare med ett köpekontrakt hos Easy KB. Tänk på att erbjudandet om fri månadsavgift fram till augusti endast gäller för Er som tecknat en andel innan 31 mars. OBS! Glöm inte att skriva om Du är intresserad av en eller flera andelar i Din intresseanmälan.

Har Du frågor kring detta så tveka inte att kontakta oss antingen på mail eller på telefon:
Ulrika 0739-241947
Jonas 0739-853814